Ποιοί είμαστε

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ, ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΙΔΟΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Ιωάννα Μανδηλάρη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Ολιστική Διατροφή. Αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής & Διαιτόλογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Ακολούθως, έκανε διετή μετεκπαίδευση στην Ολιστική Διατροφή από το CSNN του Τορόντο, που της έδωσε μια νέα οπτική στην Διατροφική Αξιολόγηση.

Έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην διατροφική διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη, και έχει ολοκληρώσει σχετική μετεκπαίδευση με τίτλο “Σακχαρώδης Διαβήτης – Από την Θεωρία στην Πράξη” από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Σαν μητέρα δύο παιδιών και μακροχρόνια θηλάζουσα, θεωρεί την Περιγεννητική, Βρεφική και Παιδική Διατροφή, σαν τον ακρογωνιαίο λίθο της μακροχρόνιας υγείας μας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σχετικών μετεκπαιδεύσεων, μεταξύ αυτών, το “Early Nutrition Specialist” από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου, και το “Programming for Infant and Young Child Feeding” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell, της Νέας Υόρκης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής/ Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού και του Πανελληνιου Συλλόγου Διαιτολόγων.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό τύπο για θέματα που σχετίζονται με ενσυνείδητη διατροφή, απώλεια βάρους και περιγεννητική διατροφη. Είναι επιστημονικός συνεργάτης των περιοδικών Shape και LoveYourselfMagazine, καθώς και των ιστοτόπων Clickatlife και Thriveglobal

Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στην Καλαμάτα, όπου πραγματοποιούνται συνεδρίες δια ζώσης ή διαδικτυακά, καθώς και σεμινάρια σχετικά με την διατροφή μητέρας-παιδιού.

 

Επικοινωνία