Διαχείριση βάρους

Διαχείριση βάρους

Με στόχο την μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους, εστιάζουμε στην εξισορρόπηση των ορμονών και σε μια πιο ενσυνείδητη διατροφή. Στον αντίποδα μιας θερμιδοκεντρικής θεώρησης της απώλειας λίπους, αντιλαμβανόμαστε το ζήτημα σφαιρικά, και στοχεύουμε στην διαφοροποίηση της ποιότητας και όχι της ποσότητας όσων τρώμε.

Εξετάζοντας παράλληλα και άλλους δείκτες, όπως η πέψη και η διαχείριση της γλυκόζης, και η τυχόν ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών, καταλήγουμε σε ένα απόλυτα προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο πέρα από την απώλεια βάρους, θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα!

 

Λιπομέτρηση

 

Ο σύγχρονος αναλυτής σωματικής σύνθεσης InBody 120 υπολογίζει αποτελεσματικά το βάρος, τον σκελετικό μυικό ιστό (SMM), τον λιπώδη ιστό, τα συνολικά υγρά του σώματος (TBW), τον άλιπο ιστό (FFM) και τον δείκτη μάζας σώματος (BMI).

Επίσης ο λιπομετρητής, μετράει το σπλαχνικό λίπος (κλίμακα), τον βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR) και διαθέτει αυτόματη σωματομετρία (αναλογία περιμέτρου μέσης / γοφών – WHR).

Ελέγχει τον μυικό ιστό, το λίπος, το βάρος και έχει τμηματική κατανομή λίπους και άλιπου ιστού σε 5 τμήματα του σώματος.

Επικοινωνία