ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Φιλοσοφία μας

Έχουμε μια Ολιστική Προσέγγιση προς την Διατροφή, που σκοπό έχει την αλλαγή του τρόπου που τρώμε μακροπρόθεσμα, και όχι απλά, μια βραχυπρόθεσμη απώλεια βάρους.

Αντιλαμβανόμαστε το σώμα σαν σύνολο και λαμβάνουμε υπόψη το πως επηρεάζεται από ορμονικές αλλαγές και διάφορους εξωτερικούς παράγοντες.

Στόχος μας είναι η απώλεια βάρους και η διατροφική εκπαίδευση, με γνώμονα την ενσυνείδητη διατροφή και την θρέψη εκ των έσω, σε κάθε στάδιο της ζωής!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Περιγεννητική διατροφή, και την Βρεφική- Παιδική Διατροφή καθώς και την Διατροφή που σχετίζεται με τον έλεγχο του Σακχαρώδους Διαβήτη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Ο χώρος μας

Το διαιτολογικό μας γραφείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και είναι διακοσμημένο έτσι ώστε να σας κάνει να νιώσετε ηρεμία και άνεση κατά την διάρκεια της επίσκεψης. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, και ο χώρος είναι φιλικός προς τους μικρούς μας φίλους.

 

olistiki diaitologos kalamata mandilari ioanna

 

olistiki diaitologos kalamata mandilari ioanna

 

 

 

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού δια ζώσης ή ηλεκτρονικά

Μανδηλάρη Ιωάννα, 

Ολιστική Διαιτολόγος & Παιδοδιατροφολόγος

Αριστομένους & Γεωργούλη 1, Καλαμάτα

Τηλ. Επικοινωνίας  6984081525 & 2721181621

 

 

Βιογραφικό

Η Ιωάννα Μανδηλάρη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Ολιστική Διατροφή. Αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής & Διαιτόλογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Ακολούθως, έκανε διετή μετεκπαίδευση στην Ολιστική Διατροφή από το CSNN του Τορόντο, που της έδωσε μια νέα οπτική στην Διατροφική Αξιολόγηση.

Έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην διατροφική διαχείριση του Σακχαρώδους Διαβήτη, και έχει ολοκληρώσει σχετική μετεκπαίδευση με τίτλο “Σακχαρώδης Διαβήτης – Από την Θεωρία στην Πράξη” από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Σαν μητέρα δύο παιδιών και μακροχρόνια θηλάζουσα, θεωρεί την Περιγεννητική, Βρεφική και Παιδική Διατροφή, σαν τον ακρογωνιαίο λίθο της μακροχρόνιας υγείας μας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σχετικών μετεκπαιδεύσεων, μεταξύ αυτών, το “Early Nutrition Specialist” από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου, και το “Programming for Infant and Young Child Feeding” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell, της Νέας Υόρκης.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής/ Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού και του Πανελληνιου Συλλόγου Διαιτολόγων.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό τύπο για θέματα που σχετίζονται με ενσυνείδητη διατροφή, απώλεια βάρους και περιγεννητική διατροφη. Είναι επιστημονικός συνεργάτης των περιοδικών Shape και LoveYourselfMagazine, καθώς και των ιστοτόπων Thriveglobal και του Clickatlife